Millorar la comunicació

Oferir WiFi amb Social Login en bars, restaurants i tot tipus d’establiments per millorar la comunicació.

Des de Tenim WiFi et volem ajudar a oferir un servei més personalitzat, i a fidelitzar els usuaris del teu establiment, amb eines que et permetran millorar la comunicació, fent que el teu missatge arribi més fàcilment al públic objectiu.

Part de la millora que et proposem, consisteix en adaptar a la normativa vigent el WiFi gratuït que ben segur ja estàs donant a qui el sol·licita. I aprofitar-ho per fer que els teus usuaris et segueixin a les xarxes socials, o et facilitin el seu correu electrònic per utilitzar-lo, i donant-te permís per enviar-los novetats.

D’aquesta manera, els podràs informar de les novetats diàries o puntuals del teu establiment, amb la seguretat que no se’n perdran ni una de les que els puguin interessar.

Si a més estàs pensant en la manera d’oferir serveis més personalitzats i de més valor afegit, com per exemple una newsletter a la que es puguin subscriure els clients habituals de menú diari. Et podem ajudar a que cada dia a primera hora del matí, els enviïs el menú del dia, i puguin reservar taula. Indicant quants seran, a quina hora vindran, i, a més, si ho vols també podran escollir els plats, i fins i tot també et podran dir si volen menjar a l’interior o a la terrassa.

Cada establiment és un món, i té les seves particularitats. Amb els serveis de TenimWiFi, et podem ajudar a treure el màxim profit d’aquells aspectes en que destaca el teu establiment.

 

× + info?