Com funciona?

El servei de WiFi amb Social Login és fàcil i intuïtiu, tant per l’usuari com per l’establiment.

Per l’usuari:

Quan l’usuari es vol connectar a Internet, per defecte, si no té cobertura d’altres xarxes accedeix al hotspot, que li sol·licita que s’identifiqui, ja sigui amb les xarxes socials, amb un usuari del hotspot, o bé amb una adreça de correu.

En cas que l’usuari tingui cobertura amb la connexió de dades mòbils, però prefereixi connectar-se amb el WiFi de l’establiment, només cal que aturi la navegació per dades, o bé que seleccioni la xarxa WiFi de la xarxa local.

Després d’això, ja podrà navegar per Internet, utilitzant el WiFi de la xarxa de l’establiment.

 

Per l’establiment:

Pel que fa a l’establiment, un cop instal·lat el hotspot pràcticament totes les intervencions es fan remotament.

En aquells casos en que calgui realitzar alguna acció al hotspot físic, si no és possible fer-la donant-li les indicacions necessàries al responsable per tal que es pugui solucionar immediatament, acordem el moment per desplaçar-nos a l’establiment, i solucionar-la presencialment.

Pel que fa als registres, els usuaris que s’identifiquen utilitzant les xarxes socials, comencen a seguir l’establiment, de manera que podran estar informats per aquest mitjà. I els que es subscriguin utilitzant el correu electrònic, únicament rebran butlletins per e-mail i correus electrònics.

× + info?