Altres serveis

A Tenim WIFI ens encarreguem de la configuració i la instal·lació de hotspots per tal que els nostres usuaris puguin donar connectivitat als seus clients utilitzant les xarxes socials.

I a més, si ho necessites, des de Serveis TIC et podem oferir altres serveis relacionats amb les noves tecnologies:

 

1.- Serveis de hosting:

Allotjament de dominis, amb pàgines web i correus, administració de servidors virtuals, allotjament i manteniment de software al núvol.

Els serveis de hosting de Serveis TIC tenen característiques que els fan especials, i molt adequats per, entre altres, millorar el posicionament, i garantir la seguretat del servei d’allotjament, correu, i la conservació de les dades.

2.- Registre de dominis:

Podem registrar més de 350 extensions de dominis, entre ells .com, .net, .cat, .es… A preus molt competitius. I a més, si ho vols, disposaràs d’un panell de control per tal que tu mateix et puguis espavilar, i alhora puguis comptar amb nosaltres quan et faci falta.

3.- Serveis de suport online (helpdesk):

Ja sigui per donar solucions ràpides a problemes puntuals a empreses, i a particulars que necessiten saber com es fa alguna cosa, o que els ajudin amb el seu ordinador, pots comptar amb nosaltres. Et donarem el suport que et calgui.

4.- Manteniment, securització, SEO i actualitzacions de WordPress:

Molt sovint l’empresa s’oblida de la seva pàgina web durant molt de temps. Com a conseqüència no només els continguts, també els complements esdevenen obsolets.

Llavors, no només s’estan perdent oportunitats d’aprofitar les noves funcionalitats. També comencen a sorgir vulnerabilitats que permeten que les pàgines web amb programacions obsoletes siguin utilitzades per enviar spam, i per altres activitats il·lícites.

Des de Serveis TIC oferim serveis de securització, optimització (SEO), i també el manteniment de complements de pàgines web WordPress, per evitar que pateixin incidències d’aquests tipus i millorar-ne l’aprofitament.

× + info?